“Onze floormanager Jellie zorgt dat alles op rolletjes loopt. Samen met Geartsje gaat ze regelmatig naar beurzen in binnen- en buitenland om de mooiste merken voor jou in te kopen. Als geen ander weet ze voor elk figuur de beste lingerie en badmode te kiezen.” 

Qulotte lingerie en badmode modeplein gorredijk

Fan van Qulotte

Sinds de start van Qulotte koop ik mijn lingerie hier. Het voelde daarom heel logisch om bij Geartsje te gaan werken. Het is bijzonder om te zien hoe lingerie mensen blij maakt. De uitdrukking in het gezicht verandert als iemand een goede Bh past. En het effect is gelijk zichtbaar op het lichaam.

Ik hoop dat klanten positief over ons zijn…. Wat mijzelf en mijn collega’s betreft: wij staan altijd 100% klaar voor elke klant. Gastvrijheid en plezier, dat is waar het om draait.
Zo sta ik ook in het leven: genieten met allen die mij dierbaar zijn. Ze verwennen met lekkere hapjes bijvoorbeeld. Of zorgen dat ons huis in Friesland knus en sfeervol is.
Ook bij Qulotte maken we het gezellig voor je. Met veel plezier. Een kopje koffie of thee. Soms wat lekkers erbij. En uiteraard kun je er de mooiste lingerie, nachtmode en badmode vinden.

Ik ben fan van Qulotte! Jij ook?

Jellie Riemersma