“Mirjam werkt sinds kort als stuurvrouw op het binnenvaartschip van haar man. Maar kan ons én het lingerie vak moeilijk missen. Daarom is ze tussen het reizen door regelmatig bemanningslid bij Qulotte.”

Qulotte lingerie en badmode modeplein gorredijk

 “Mirjam werkt sinds kort als stuurvrouw op het binnenvaartschip van haar man. Maar kan ons én het lingerie vak moeilijk missen. Daarom is ze tussen het reizen door regelmatig bemanningslid bij Qulotte.”

Een geweldige collectie waar je blij van wordt

Ik ben een echte lingerie liefhebber. Wat is er mooier dan daar je werk van te maken? Daarom ben ik al sinds 2015 ‘on board’ bij Qulotte.

De omgang met verschillende mensen, de geweldige collecties en blije klanten; dat maakt mijn werk zo leuk.

Het is een uitdaging om iedere gast te laten slagen. En dat lukt – met het royale assortiment van Qulotte – gegarandeerd.

Heb je mij niet in de winkel getroffen? Grote kans dat ik ergens lekker buiten ben, want ik wandel graag in Friesland.

Mirjam Zandstra