Van een mooi en goedzittend lingeriesetje krijgt u zelfvertrouwen. Voor elk type vrouw is er de juiste lingerie. Het vinden van de perfecte set begint met het bepalen van de juiste maat, het model en moment. Onze stylistes adviseren u graag.

Maat (meten = weten)
Heel wat factoren hebben invloed op uw figuur: zwangerschap, gewichtsschommelingen of het tellen van de jaren. Gemiddeld heeft een vrouw 5 keer een andere maat nodig in haar leven. Wanneer bent u voor het laatst door een specialist opgemeten?

Het bepalen van de cupmaat is letterlijk millimeterwerk. Tussen twee cupmaten zit amper 5 millimeter verschil. Het lijkt heel weinig, maar in de spiegel van de paskamer ziet en voelt u meteen het verschil.

Model (snit)
Elk model geeft een ander effect op uw lichaam. Een model kan uw borsten kleiner of juist groter laten lijken, ze liften, dichter bij elkaar brengen of scheiden . Wat zijn uw wensen?

Moment
Een bh kan niet voor elk doeleinde dienen. Voor welk moment/activiteit/kledingstuk zoekt u lingerie?

Naast een uitgebreide basiscollectie hebben we altijd de laatste mode op het gebied van lingerie. Bij Qulotte vindt u alleen de allerbeste merken, pasvormen en de mooiste stoffen. Luxe lingeriemerken als Aubade, Simone Pérèle, Marie-Jo, L’Aventure, Marlies Dekkers en Prima Donna. Maar we hebben ook elegante setjes van Anita, Twist en Mey.

Bekijk hiernaast de meest recente collectie per merk. Wilt u een lingeriesetje of bh bij ons bestellen? Laat het ons weten, wij reserveren graag uw maat, zodra de serie binnenkomt.
Versturen is geen probleem.