Lingerie Styling

Uitreiking Lingeriestyling Award door directeur van de firma Van de Velde

Lingerie Styling is het kwaliteitslabel dat lingerieproducent Van de Velde ontwikkelde voor speciaalzaken. Het staat voor de persoonlijke service en het professioneel advies dat u krijgt bij de aankoop van uw lingerie. Alleen geselecteerde speciaalzaken met speciaal opgeleide specialistes dragen dit kwaliteitslabel. 

Ook dit jaar heeft het team van Qulotte de lingerie Styling Award weer in ontvangst mogen nemen. Voor meer informatie over het  kwaliteitslabel ga naar deze site www.lingeriestyling.com.

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide, persoonlijke LingerieStylingsessie. Heeft u zich nog nooit eerder op het gebied van lingerie laten adviseren? Is uw lichaam in korte tijd erg veranderd? Heeft u voor een gelegenheid lingerie nodig? Of wilt u zich door ons lekker in de watten laten leggen? Dan is een Lingerie stylingsessie echt iets voor u!

Tijdens een exclusieve stylingsessie wordt u niet alleen geadviseerd over de beste maat en de verschillende modellen die voor u mogelijk zijn. We kijken tevens naar uw lichaamsbouw en naar de kleuren die bij u en uw garderobe passen. Dankzij de stylingadviezen van Qulotte weet u na een sessie welke lingerie u op het lijf geschreven staat. 

Kom langs of maak een afspraak met een van onze LingerieStylistes!